Wednesday, September 26, 2012

Meidän koti + [VIDEO]

Olohuone;
sYYSKUU-011
sYYSKUU-013
Keittiö;
sYYSKUU-016
Eteinen;
sYYSKUU-009
sYYSKUU-010
Makuuhuone;
sYYSKUU-004
sYYSKUU-005
sYYSKUU-003
sYYSKUU-007

Joo eli ajattelin tehä nyt taas meidän kodista postauksen ku viimekertasesta on sen verran aikaa ja ollaan siinä välissä muutettukin, joten tässä nyt. Asutaan ihan sairaan pienes asunnossa tällä hetkellä, mut katotaan just isompaa asuntoo, kävin itseasiassa eilen just äitin kanssa kattomassa yhtä asuntoa, mutta saa nähdä nyt muutetaanko me sinne vai minne me muutetaan. 
Toi video on ihan sairaan huonolaatunen, jos se edes toimii, nii sen takia koska jouduin kuvaamaan puhelimella ja en saa avattuu videoita jostai syystä photoshoppiin tällä hetkellä joten en voinu tehä sille oikee mitään.

4 comments:

  1. Ei tossa oo ääniä koska youtube ei oo ' hyväksynyt ' niitä tai jotain, ihana video kumnmiskin ja teil on ihana koti ! <3

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Ei siinä muutenkaa ois ääniä :D Kiitos (:

    ReplyDelete
  3. Moi ! oon lukenu pitkään blogias, ja oon ajatellu että kuinka monta kertaa oot muuttanu ? ja kuin mont kertaa vaihtanu kouluu ? ja missä asut ? asuksä niinku Tukholmas vai missä ? :D ja entä tää Julle ? Sori kauhee kysely mut mua on kiinnostanu : D

    ReplyDelete
  4. Anonyymi: Heii :) Oon muuttanu niin monta kertaa etten edes muista! Ensinhän asuin Turussa, jo siellä muutettiin monta kertaa, sitten me muutettiin Helsinkiin jossa muutettiin kerran ja sitten ruotsiin Tukholmaan, a täällä ollaan muutettu jos 2 kertaa ja nyt muutetaan vissiin talvella joskus taas & joo asun Tukholmassa nyt. & en oo varma kysyiks nyt missä Julle asuu vai hä? :D Mut siis se muutti nyt tukholmasta pois just vähä ennenku koulut alko, ja ei haittaa yhtää että kyselet, haha (:

    ReplyDelete