Saturday, August 11, 2012

HORNSTULL

augusti 2o12 057
augusti 2o12 054 (2)
augusti 2o12 051 (2)
augusti 2o12 059
augusti 2o121-001



Meillä menikin eilen koko ilta Hornstullissa, oltiin tuolla puistossa jonka nimeä en nyt muista moikkaamassa Jullen kaveria Santtua ja olihan tuolla paljon paljon muitakin ihmisiä.
En jaksanut itse selata noita kuvia tuolta ja muokata joten otin kaikki vaan suoraan Jullen blogilta. Eilenhän meiän piti myös käydä kaupungissa kuvaamassa, mut ei me sit jaksettukkaan enään, joten mennään varmasti tänään sitten. Ehkä yritetään jonkunlainen videopostauskin saada, mut en usko et onnistutaan siinä :D

2 comments:

  1. miten oot tehny ton kuvan tos sivus ? tai joo tiien et saa esim picmonkeyl pyöreeks mut ton pinkin kohan siihe ja siihe päälle toi teksti :-)

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Ääh, pelkäsin et joku tulee kysymään koska tää on niin vaikee selittää, mut siis, etin tumblrista ohjeen, ja siel oli niiku et pysty lataamaan erilaisia tollasia, niiku mul on toi pinkki kohta tossa, sit lisäsin photoshopissa sen tohon tollai ja sit vaan lisäsin tekstin photoshopissa siihen päälle. Ja siis ton pinkin jutun saa vaan laitettuun photoshopis, joten jos sulla on photoshop nii voin selittää paremmin, haha :)

    ReplyDelete