Sunday, August 12, 2012

8 PÄIVÄÄ LOMAA JÄLJELLÄ

augusti-2o12-017-(5)
augusti-2o12-010-(4)
augusti-2o12-018-(5)
augusti-2o12-012-(4)
augusti-2o12-013-(5)

Vielä 8 päivää lomaa, ja mulla saattaa olla koulunvaihto taas edessä, saan tässä ens viikon aikana tietää siitä sitten enemmän.. Me ollaan täällä Jullenkaa oltu ihan sairaan innoissamme, jos kaikki vaan menee suunitelmien mukaan nii meiän ois tarkotus lähteä yhessä lontooseen pari päivää joulun jälkeen. Ja saa nähdä jos yks kaveri suomesta tulee meille jouluksi, mut se ei oo yhtään varmaa ainakaan vielä.
Käytiin eilen Jullenkaa kaupungissa, yritettiin kuvailla siellä, mut 1) kamerasta loppui akku 2) mun kamera onkin liian huono tohon pimeessä kuvaamiseen, toivottavasti saan vaikka joululahjaksi paremman kameran.

5 comments:

  1. Rafaéla: Tuut meille oikeesti jouluna! :)

    ReplyDelete
  2. ois kyl kiva! mut siihen on viel niin pitkä aika et en jaksais miettiä! mut loma on kyk senverran pitkä että ehtishän siinä siltikin vielä junttilaan jne hmmm täytyy miettiä!

    ReplyDelete
  3. Rafaéla: Jaiiiix :) Toivottavasti tuut!

    ReplyDelete
  4. se ei oo siitä kamerasta kiinni vaan siitä että miten sä käytät sitä.

    ReplyDelete
  5. Maisa: No tietenki se on siitäkin kiinni, mut mulla on muutenkin tollanen alottelijoiden kamera niin ei se oo mikään paras. Ja pimeessä ku yrittää kuvata nii yleensä heilahtaa tai sitte jos ottaa salamalla nii tulee sellasii yli valottuneita kuvia, joskus kyl muutama kuva onnistuu mut yleensä ei.

    ReplyDelete