Sunday, September 29, 2013

Starbucksia, kavereita ja matkustelua

IMG_0813 Omat kuvatiedostot-002 Omat kuvatiedostot-003 IMG_1021 Omat kuvatiedostot Omat kuvatiedostot1 Omat kuvatiedostot-001

Olin tossa about viikon Veeran ja Saaran luona, siitä olikin pitkä aika kun näin niitä. Käytiin pari kertaa starbucksissa, kateltiin leffoja, naurettiin kuin hullut ja muuta mukavaa.

Nyt oon taas ruotsissa jälleen kerran, lensin tänne eilen ja nyt oon täällä viikon. Devin on kasvanut ihan sairaasti vaikka siitä ei ole kuin pari viikkoa kun sen näin! Ens lauantaina takaisin Helsinkiin ja sitten mulla alkaakin pian koulu vissiin, apua!!

6 comments:

  1. Mistä kaupasta nuo baby lipsit on? :) oot supernätti!

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: sain ne tuliaiseksi (:

    ReplyDelete
  3. oon aina ihaillu rosan ripsiä ja nyt sullakin on tollaset ihanat 'paakkuripset' :D ♥ okei kuulostaa negatiiviselta mut ne on just ihanat! mitä ripsiväriä käytät ja miten saat ne noin paksuis ja näyttäviks? :) laitatko puuteria alle tms?

    ReplyDelete
  4. oon aina ihaillu rosan ripsiä ja nyt sullakin on tollaset ihanat 'paakkuripset' :D ♥ okei kuulostaa negatiiviselta mut ne on just ihanat! mitä ripsiväriä käytät ja miten saat ne noin paksuis ja näyttäviks? :) laitatko puuteria alle tms?

    ReplyDelete
  5. oon aina ihaillu rosan ripsiä ja nyt sullakin on tollaset ihanat 'paakkuripset' :D ♥ okei kuulostaa negatiiviselta mut ne on just ihanat! mitä ripsiväriä käytät ja miten saat ne noin paksuis ja näyttäviks? :) laitatko puuteria alle tms?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat ei mul oo paakkuripset täs? Ihan normaalit? & ööm käytän jotain rimmelin ihme risarii toi on tommonen oranssi hassu :D

      Delete