Sunday, December 23, 2012

It's the most beautiful time of the year

Joulukuu-065
Joulukuu-041
Joulukuu-036
Joulukuu-009
Joulukuu-006
Joulukuu-004-(3)
Joulukuu-049
Joulukuu-071
Joulukuu-038

Käytiin eilen vähän jouluostoksilla ja menihän siellä ihan mukavasti rahaa sitten. Käytiin hakemassa tota tähtitorttu taikinaa suomalaisesta "kaupasta" kun sitä ei muuten oikeen tahdo saada mistään ku se enemmän suomalaisten juttu. Meillä joulua vietetään vähän suomalaisten ja ruotsalaisten tapaan sekaisin, nyt kun täällä ruotsissa asustellaan.
Leivottiin tossa aamupäivällä jo vähän ja kohta jatketaan pipareiden ja muffinsien leipomisella. Hyvää ja iloista joulua kaikille jo näin etukäteen!!


Joulukuu-048
Joulukuu-046

Eilen mulla tarttu mukaan omaan huoneeseen jouluvalot joita innostuinki kuvailemaan ja sitte pari pakettia punaista hiusväriä, ja tänään olis tarkotus vielä värjätä jos vaan ehditään.

5 comments:

  1. Mooi Julia! Sulla on oikein kiva blogi, osaisitko neuvoa mua että miten lisään flickrin kautta kuvat bloggeriin sellaisina isoina? :)

    https//:zarzatarzan.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori linkki ei toimi :D ihan vaa zarzatarzan.blogspot.fi

      Delete
    2. Voi kiitos! :) ja tiiät varmaan ku siinä on se koodi mikä pitää kopioida? Nii siinä ala puolella jos näät nii on sen kuvan koko nii sitte siitä pystyy muuttamaa sitä kokoa isommaksi tai pienemmäksi, jos tajuut mitä meinaan? Voi yrittää selittää paremmin jos et ymmärtäny :D

      Delete
  2. tosi kiva olone blogi sul :-) !!

    http://jennawe.blogspot.fi/

    ReplyDelete